Hayrullah BAŞER
19.01.2019 16.03
119 okunma

ANADOLU EĞİTİM KÜLTÜR VE BİLİM VAKFI; 1990 yılında Ankara Birinci Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 22.05.1990 Tarih ve 1990/170 E- 351 K. Sayılı ilamı ile tescil edilerek kurulmuştur. Bu kuruluşla, vakıf medeniyeti kervanımıza yeni bir kurum daha katılmıştır. Vakfımız merkez ve şubelerinde, sosyal kültürel faaliyetlerini sürdürmekte, gençlerimizin eğitimine ve yetişmesine maddi manevi katkı sağlamaya çalışmaktadır.

Bu kutlu yolun yolcusu Kurucularımızdan Talat NEVRUZOĞLUÖmer POLAT ve Mehmet GÜNGÖR ile Mütevelli üyelerimizden Ahmet ULUSOY aramızdan ayrılarak, hakkın rahmetine kavuşmuşlardır. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyoruz.

...
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Hayrullah BAŞER
DİĞER YAZILARI