Yeni Çizgi Koleji'nden Coşkulu "Yıl Sonu Şöleni"

Yeni Çizgi Koleji öğrencileri, 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemini bitirmenin heyecanını Başkent Öğretmen evindeki kutlamalarla yaşadı. Ana sınıfından ilkokul ve ortaokul’a kadar bütün öğrencilerin katılımı ile hazırlanan şölen ve gösteriler, velilerin ve protokolün katılımı ile gerçekleştirildi. Gösteride jimnastik, tiyatro, koro ve şiir çalışmalarına yer verildi. Şölenin açılış konuşmasını Yeni Çizgi Koleji ve Eğitim Kurumları kurucu Temsilcisi Mehmet ÖZTÜRK yaptı. ÖZTÜRK velileri ve protokolü selamlayarak başladığı konuşmasında yıl boyu katkılarından dolayı öğretmenlere, idari ve destek personele teşekkürlerini bildirirken velilere Yeni Çizgi Eğitim Kurumlarını tercih ettikleri için ayrıca teşekkür etti. “Yıl içerisinde çocuklarımızın yeteneklerini keşfettik. Gösterilerimiz öğrencilerimizin yetenekleri dahilinde olacaktır. Gözbebeğimiz yavrularımız zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal yönden gelişimlerinin en üst düzeyde gerçekleştiği, kişiliklerinin şekillendiği, bireysel yeteneklerinin öne çıktığı dönemde bulunmaktadır. Öğrenciyi merkeze alan; yapılandırmacı eğitim anlayışından yola çıkarak kazanımların kalıcı olmasını sağlıyoruz. Bu sebeple önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde sevgili yavrularımızı bize emanet etmenizi istiyoruz” diyerek sahneyi minik göstericilere bıraktı.

Protokol’de Hayrullah Başer, Hüseyin AYAZ, Abidin Memili, Raif Ak,  Mustafa Başer ve Ankara Esnaf Sanatkar Odaları Birliğine bağlı Kahveciler Odası Başkanı İsa Güven ve Basın Danışmanı Gönül ÇELİK’te yer aldı. Kahveciler Odası Başkanı İsa GÜVEN, okul hakkında bilgiler aldı ve yıl sonu organizasyonunun çok güzel planlandığını belirtip Yeni Çizgi Koleji ve Eğitim Kurumlarını başarılarından dolayı tebrik ettik ve teşekkürlerini bildirdi.