2013-2014 YIL SONU ÖĞRENCİLERLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

31 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 16.00’da Vakfımız Genel Merkezinde Yüksek Öğrenim öğrencisi olan genç kardeşlerimizle Yıl Sonu Durum Değerlendirme toplantısı yapılmıştır.Toplantıya Vakfımızın Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah BAŞER, Başkan Yardımcısı Şazeli ÇÜGEN, Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Anadolu Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Hüseyin AYAZ ve Vakfımız Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya ÖZTÜRK katılmışlardır.Vakıf Başkanı sayın Hayrullah BAŞER ilk sözü Şazeli ÇÜGEN’e vermiştir.Sayın ÇÜGEN konuşmasında özetle; İslami değerlerimizin ve tarihi mirasımızın bilincinde olan bir nesil yetiştirmemiz gerektiğini, sorumluluklarının ve görev şuurunun idraki içinde nesiller yetiştirmenin gayemiz olduğunu, bunun için Vakfımızın her türlü çalışmayı yapmak ve genç kardeşlerimize her türlü desteği sağlamak üzere faaliyet gösterdiğine vurgu yaparak öğrencilerin dikkatlerini çekmiştir.İkinci konuşmayı Vakfımızın Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah BAŞER yapmıştır. Öğrencilerin kendilerini tek tek tanıtmalarını isteyerek konuşmasına başlayan sayın BAŞER; genç kardeşlerimizin ülkemizin ve milletimizin geleceğini temsil ettiklerini, kaliteli, nit5elikli ve başarılı bir şekilde yetişmeleri gerektiğini, bunun için Vakfımız Dostu olan yetişkin kuşakların deneyimlerinden ve rehberliklerinden faydalanmak üzere bu şahsiyetlerle çok yakın ve sıcak ilişkiler içinde olmalarının büyük önem arz ettiğini belirterek kendi illerine gidecek öğrenci kardeşlerimize o illerde üst düzey kamu görevi yapan Vakfımız Dostlarının isim ve iletişim bilgilerini vermiştir. Bu içten ve samimi yaklaşım karşısında heyecanlanan öğrenciler, Vakfın bu kadar geniş bir kadro ile irtibat halinde bulunmasının kendilerini çok heyecanlandırdığını ve çok sevindiklerini ifade etmişlerdir.Daha sonra Hüseyin AYAZ ve Hülya ÖZÜRK kısaca dilek ve temennilerini ifade etmişlerdir.Öğrenci kardeşlerimizin de umutlarını ve Vakfımızdan beklentilerini belirttikleri toplantı iyi dilek ve temenniler yapılarak sona ermiştir.