2017 Geleneksel Sevgi Toplumu Ramazan Buluşması Antalya Belek’te Yapıldı

Vakfımızın geleneksel olarak düzenlediği 9. Sevgi Toplumu Ramazan buluşmaları kapsamında bu yıl İzmir- Çeşme’den farklı olarak Antalya-Belek Akpalace Tatil Köyünde gerçekleştirdi.

Sevgi Toplumu Ramazan buluşmalarının asıl amacı olan sevgi, saygı, kardeşlik, kaynaşma ve aile tanışmalarının ön plana çıktığı programlarla Ramazan Ayının manevi duygusu ve güzellikleri günün her saatinde farklı faaliyetlerle yaşandı.

Manevi Atmosferde Gerçekleşen Programlar Güzel Anlar Yaşanmasına Vesile oldu.

Bu programlardan 26.05.2017 Cuma günü aile tanışma programı düzenlenmiş ve 27.05.2017 Cumartesi günüde medeniyet tasavvuru başlığı altında Vakıf Başkanı Av. Hayrullah BAŞER, Prof. Dr. Halis ÖLMEZ, Av. Mahmut ÖZBAY ve Emekli Vali Kadir ÇALIŞICI’nın katıldığı program katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.

28.05.2017 Pazar günü çalışma programları çerçevesinde “İlahi Sanat Ve Güzellik” başlığı ile Doç. Dr. İsmail Hakkı NAKİLCİOĞLU izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği bir görsel şölene dönüşen ve manevi atmosferi yüksek programın sunumunu gerçekleştirdi.

Planlı programlardan arta kalan zamanlarda; ailelerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız Akdeniz’in muhteşem doğası, denizi ve tatil köyünün tekne ile nehir üzerinden denize ulaşımında yaşanan güzelliklerle beraber yapılan sohbetler, unutulmaz dostlukların pekişmesine vesile olmuştur.

Vakfımızın Genel Sekreteri Eğitimci Mehmet ÖZTÜRK ile Eğitimci Necmettin ÖZDEMİR tarafından gerçekleştirilen “Okullaşma Ve Eğitim” konulu sunum katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Faaliyetlerimizin son gününde Vakıf Başkanı Av. Hayrullah BAŞER ve Genel Sekreteri Mehmet ÖZTÜRK’ün katılımı ile bir sonuç değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Vakıf dostlarının katıldığı toplantıda eleştiriler ve tavsiyeler not edilerek, katılımcıların memleketlerine selametle gitmeleri temennisiyle bir dahaki etkinliklerde görüşmek üzere program sona erdi.

Konakladığımız tatil köyünün sosyal aktivite alanlarının geniş ve kapsamlı olması çocuklarımızın, ailelerimizin ve yetişkinlerimizin güzel vakit geçirmelerine imkân sağlamış olup, böyle bir imkânı vakıf dostlarına sunduğu için vakfımız yönetimine teşekkür eder, Rabbimize de hamd ederiz.  Haber  Akif ASLAN 03.06.2017