ADANA TEMSİLCİLİĞİMİZ MEDYA ve İLETİŞİM KONULU BİR ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Vakfımızın Adana temsilciliği, 03.07.2017 tarihinde Görüntü Yönetmeni Mustafa ÇAVUŞ ile medya ve iletişim konulu bir çalışma toplantısı düzenlemiştir.

Toplantıda, yapılması düşünülen faaliyetler arasında önemli bir yer tutacak olan görüntü ve sosyal medya materyalleri ile kısa, net, özgün ve isabetli çalışmaların nasıl yapılabileceği, çağın gereksinimi olarak konunun önemi, kapsamlı bir çalışmanın yapılıp en kısa zamanda neticelendirilmesi hususunda  istişarelerde bulunulmuştur.

Görüntü Yönetmeni Mustafa Çavuş, sanat ile gençlere ulaşmanın daha kolay olduğunu, gençlerin okumaktan çok izlemeyi tercih ettiğini, sosyal medya kullanımının gençlerle birlikte orta ve üst yaşlara doğru tırmandığını; dolayısıyla, sesli-görüntülü kaynakların, Vakfın amacına daha çok hizmet edeceğini belirtti.

Görüntü Yönetmeni - Mustafa ÇAVUŞ