Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı Karaman Temsilciliği İftar Yemeği Verdi

30 Mayıs 2019 Perşembe günü Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine davetliler yoğun katılım gösterdi.

İftar programına, Vakfın Genel Başkanı Av. Hayrullah BAŞER, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Yıldırım, Akif Arslan, Genel Müdürü Ali Ay, Karaman Vali yardımcısı Hacı İbrahim TÜRKOĞLU, Karaman Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Kemal BOYNUKALIN, Ziraat Odası Başkan'ı  Mehmet Bayram, Karamanlılar şair ve yazarlardan Mestan Karabacak, Hikmet Elitaş, Ulvi Emre, Osman Nuri Koçak, Ahmet MISIRLIOĞLU, Yusuf YILDIRIM, Hasan ÖZÜNAL, Bülent SAYGILI, Ömer KARAYUMAK ve Vakıf dostları katıldı.

Ayrıca dostlarımıza  Prof.Dr. Kaşif Hamdi Okur'un İLM-İ HAL kitabı hediye edilmiştir.

İftar yemeğinin ardından Vakıf Karaman Temsilci Başkanı Kamil AKBAŞ, iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür etti.