ANADOLU EĞİTİM KÜLTÜR VE BİLİM VAKFINDA BAYRAMLAŞMA

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfında Bayramın 3. Günü bayramlaşma merasimi yapıldı.

Vakıf Başkanı Av. Hayrullah BAŞER ve Vakıf dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma merasimi Mehmet SOLMAZ’ın Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı.

Kur’an-ı Kerim okunduktan sonra bir Sinevizyon gösterisi yapıldı. Daha sonra İbrahim KUMAŞ, Recep KIRIŞ ve Ali AYDIN kısa birer konuşma yaparak misafirlerin bayramlarını kutladılar.

Son sözü Vakıf Başkanı Hayrullah BAŞER alarak katılımcıların bayramlarını kutladı. Bayramların milli ve manevi değerlerimizin hatırlanmasında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan medeniyetimizin yeniden ihyası ve inşası için gençliğin ve okullaşmanın önemli olduğunu vurguladı.

Başkanın konuşmasından sonra geçen yıl Rahmeti Rahmana kavuşan Sami GÖNEN abinin video konuşması izlettirildi. Bu da misafirlerin duygulasal anlar yaşaması na neden oldu. Vefat eden tüm kardeşlerimize ve Şehitlerimizin ruhuna Fatiha okunmasıyla program sona erdi.

Haber : Mevlüt AYHAN

23.08.2018