BİR ANADOLU SEVDAMIZ/BİR ANADOLU GÜZELLEMESİNDE ASIM KESER GENÇLERLE BULUŞTU

Vakfımız  Gençlik Kolları Başkanlığı,  bu hafta Kültür ve Turizm bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı  Asım KESER’i ağırladı. 04.11.2017 Cumartesi  günü saat 14’de  Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı  toplantı salonuna   “Anadolu Sevdamız/Bir Anadolu Güzellemesi”  ni sunan  Araştırmacı-Yazar Asım KESER’i dinlemeye gelen Anadolu Sevdalıları ile doldu taştı. İzleyicilerin  oturmaya yer bulamadıkları ve bir kısmının  ise saatlerce ayakta dinledikleri sunum görmeye ve dinlemeye değerdi. Kültür Bakanlığından çok sayıda sanatçı ve gönül dostunun  da katıldığı  ve onlarca gencin  hayranlıkla izledikleri program yaklaşık  3 saat sürdü.

Asım KESER’in konuşmasından sonra Vakıf  Gençliğinden  Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Adnan YILDIRIM ,kadim medeniyetimizi tanıtan ve  ilham veren veciz konuşmalarından dolayı   Asım KESER’e teşekkürlerini iletti. Vakıf Genel  Başkan Vekili Şazeli ÇÜGEN ise,Asım Kesere güzel, aydınlatıcı,öğretici ve sıra dışı konuşmasından dolayı teşekkür ederek  Vakıf tarafından neşredilen Medeniyetler  Dizisi  serisi kitaplarını  konuşmacıya takdim etti.

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı  Yönetim Kurulu  Başkanı Avukat Hayrullah BAŞER de;Vahiy ve Risalete dayalı medeniyetimizin tasavvuru ve yeniden inşası yönünde yapılan çalışmalara fikri yönden destek verdiği ve aynı mantaliteyi paylaştığı için  doyurucu sunumlarından dolayı,   Konuşmacı Asım KESER’e teşekkürlerini sundu.

Katılımcılar,  Üstad Asım KESER’in içten  anlatımıyla medeniyetler beşiği Anadolumuzu  derinlemesine tanımaktan memnun olduklarını, bu tür  programların Anadolu Eğitim,Kültür ve Bilim Vakfınca   bundan sonra da sık sık  yapılması ve  devam etmesi yönündeki   beklentilerini dile getirdiler.