DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Vakfımızın istişare organı olan Danışma Meclisi, geçtiğimiz yıllarda “Vakfımızın Kimliği”, “Ülkemizin Temel 10 Sorunu”, “Gençlik çalışmaları”, “Medeniyet Tasavvuru” konularını gündeme alarak önemli çalışmalar yapmış ve vakfımızın bir medeniyet hareketi haline gelmesi yolunda önemli rol oynamıştır.

Bu yıl 29 Nisan 2017 tarihinde beşincisini gerçekleştireceğimiz aşağıda yer, saat ve gündemi belirtilen toplantıda “Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı 2017-2019 Stratejik Planı” taslağı Danışma Meclisimizin ana gündem konusunu oluşturmaktadır.

Ankara Kızılcahamam’da değerli ve yetkin 43 kişilik heyetin üç gün süren yoğun bir çalışmayla hazırladığı stratejik plan taslağına, siz değerli üyelerimizin de fikir ve düşünceleriyle yapacağı katkının ne kadar önemli olduğu izahtan varestedir.

Söz konusu “Stratejik Plan taslağının” tarafınızdan incelenerek, üzerinde çalışılarak ve önerilerinizi not ederek gelmeniz, toplantımızın daha faydalı ve verimli geçmesini sağlayacaktır.

Bu vesile ile toplantıya katılmanızı bekler saygı ve sevgiler sunarız.

Mevlüt AYHAN                                                                        Av. Hayrullah BAŞER

Danışma Meclisi Başkanı                                                       Yönetim Kurulu Başkanı

Toplantının                       :

Günü                                   : 29 Nisan 2017, Cumartesi

Saati                                     : 10.00

Yeri                                       :Yeni Çizgi Koleji

İstanbul Yolu, Hipodrom karşısı

Yeni Batı Mah. 2398.Sokak

Çakırlar- Yenimahalle /ANKARA

Gündem                     :

1.       Açılış

2.       Divan Oluşumu