Doç. Dr. Yaşar AKGÜN'den "Küresel dengesizlik, İslam Alemi ve Türkiye" Konferansı

9 Mayıs Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yaşar AKGÜN, 06 Mayıs 2017 Cumartesi günü Vakfımızın konferans konuğu idi.
Ekonomi ve Küresel Siyaset ile ilgili engin araştırmalarını sadeleştirerek katılımcılarıyla paylaşan Sn.AKGÜN'ü dinleyenler arasında her yaş grubundan katılımcı vardı.
Vakfımızın İstanbul Şube Başkanı Mikail HASBEK konferans başlangıcında katılımcılara ve konferans konuğu Sn.AKGÜN'e hoşgeldin dedi ve katılımcılara teşekkür etti.
"Küresel Dengesizlik, İslam Alemi ve Türkiye" konulu konferansta; Dünya üzerinde yaşanan siyasi belirsizlikler ve bu belirsizliklerin kimler tarafından meydana getirilip, kimlerin işine yaradığı hususundaki tespitlerini, Dünya siyasi tarihinin günümüze kadarki süreçte oluşan kilometre taşlarını konuklarla paylaşan Sn.AKGÜN, katılımcılara sunduğu yazılı ve görsel kaynaklar ile desteklediği konferansında, İslam coğrafyasının günümüze kadar maruz kaldığı durumları ve bundan sonra yaşanabilecek durumlar için de açıklayıcı tespit ve önerileriyle katılımcılara konferans sırasında zamanın nasıl geçtiğini farkettirmedi.
Sn.AKGÜN ilgi çekici sade anlatımıyla konferans konusunu özetledikten sonra katılımcıların görüşlerini dinledi ve sorularına cevap verdi.
Katılımcıların okuması için sık sık kitap önerilerinde bulunan Doç. Dr. Yaşar AKGÜN, benzer konferanslar için de katılımcılara söz verdi.

Kategori: