GENÇLER ANADOLU VAKFI GENÇLİK KOMİSYONU İFTARINDA BULUŞTU.

Anadolu Eğitim Kütür ve Bilim Vakfı Gençlik Komisyonu Geleneksel Ramazan iftar Programı 18 Temmuz 2014 Cuma günü Vakfın Gazi Mahallesindeki Erkek Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah BAŞER’in, daha önce vakfın öğrenci yurdunda kalmış eski öğrencilerin ve Vakıf Dost camiasından gençlerin katılımı ile güzel bir dostluk ve kardeşlik gecesi yaşanmıştır.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah BAŞER, vakıf çalışmalarında Gençlik faaliyetlerinin çok önemli olduğunu, vakıf yönetimi olarak 2015 yılını gençlik yılı olarak ilan ettiklerini ve 2015 yılında daha çok gençlik faaliyetlerine yoğunlaşacaklarını ifade etmişlerdir.

İftardan sonra çay saatinde Yurt eski öğrencilerinden Cemal AKKUŞ 2015 yılının Çanakkale savaşlarının 100. Yıl dönümü dolayısıyla hazırlamış olduğu “Çanakkale Gönüllüleri Projesi” hakkında bir sunum yapmıştır. 2015 yılında düşünülen ve planlanan gençlik faaliyetleri konusunda görüş alış verişinde bulunulmuştur.

Ramazan Ayı geleneksel Gençlik Komisyonu iftar programı samimi kardeşlik sohbet ve muhabbeti ile sahur vaktine kadar devam etmiştir.