İslam Dünyasının Jeopolitiği

Vakfımızın Akademik Komisyonu Çorum’da 12 MART 2016 Cumartesi günü öğleden sonra “İslam Dünyasının Jeopolitiği” konulu bir SUNUM gerçekleştirdi.

Turgut ŞAHİN’in Koordinatörlüğünü yaptığı çalışmada, ana hatlarıyla tamamlanmış olan ‘Taslak Rapor’ hakkında Detay Çalışmaların sürdürülmesine, son şeklini aldıktan sonra da “SONUÇ RAPORU”nun kamuoyu ile paylaşılmasına karar verildi.

Yaklaşık 3 saat kadar süren ve Prof. Dr. Hilmi DEMİR ile Doç. Dr. Mehmet Akif OKUR’un SUNUM yaptığı oturumda, oturum Başkanlığını Prof. Dr. Halis ÖLMEZ yaptı.

Prof. Dr. Yusuf DEMİR,

Prof. Dr. Kaşif Hamdi OKUR,

Prof. Dr. Mevlüt UYANIK,

Prof. Dr. İrfan ÇAĞLAR,

Prof. Dr. Cafer MARANGOZ ve

Diğer seçkin katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen sunumun sonunda Vakıf Başkanı Hayrullah BAŞER, emeği geçenlere ve Haziruna teşekkür ederek “SONUÇ RAPORU” sunumunda tekrar buluşmak üzere programı kapattı.