KIZILCAHAMAM’da “DOSTLAR BULUŞMASI”

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı 17-20 Mart tarihleri arasında Vakıf Dostlarını Ankara Kızılcahama’da bir araya getirdi. Çanakkale Zaferinin yıldönümü olan 18 Mart vesilesiyle de Şehitlerimiz ve Zaferimiz “Şanlı Zafer, Acı Zafer: ÇANAKKALE” adlı SUNUM ile yad edildi.

Sunum Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail H. NAKİLCIOĞLU tarafından hazırlanarak gerçekleştirildi. Sunumu huşu içinde takip eden katılımcılarda duygular doruk yaptı. Pek çok katılımcının kendini zapt edemeyerek ağladığı bu sunum sonunda sayın Nakilcioğlu soruları cevaplandırdı. Ardından Vakıf Başkanı Hayrullah BAŞER, bu müstesna sunum sebebiyle Doç. Dr. İsmail H. NAKİLCIOĞLU’na ve katılımcılara Teşekkür Konuşması yaptı.

Kızılcahamam Buluşmasına katılanlar arasında camiamızın duayen abilerinden olan İrfan KÜÇÜKKÖY, Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Şazeli ÇÜGEN, Genel Muhasip Raif AK, Vakfın Genel Müdürü Ali AY ve Vakfın bazı Mütevelli Üyeleri ile Danışma Meclisi Başkanı Mevlüt AYHAN da mevcuttu.

Ankara, İstanbul, Çorum, Yozgat, Konya ve Afyonkarahisar illerindenKIZILCAHAMAM DOSTLAR BULUŞMASI’na aileleriyle birlikte katılanlar 20 Mart Pazar günü öğle saatlerinde vedalaşarak kendi illerine doğru hareket etmek üzere Kızılcahamam’dan ayrıldılar.

Anahabergazete/H.A.