Nallıhan Çayırhan Kasabasında Gençlerle Yat Gezili Piknik

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Erkek Öğrenci Yurdunun düzenlediği Piknik Şöleni 18 Mayıs 2014 Pazar günü Ankara’nın Nallıhan ilçesinin Çayırhan Kasabasında 40’ın üzerinde Yurt Öğrencisinin ve gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program saat 09:00 da otobüsün yurt önünden hareketi ile başladı. Bir saati aşkın seyahatten sonra tabiatın yeşil kollarına kendini bırakan gençlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gençlerin birbirileriyle tanışma ve kaynaşma safhası spor sayesinde bir hayli hızlı gerçekleşti.

Saat 12:30 da Meşhur ustamız İbrahim AVŞAR ve yardımcısı Salih DALOĞLU’nun hazırladığı mangal keyfi sonrasında gençler guruplar halinde gezintiye çıktı. Yorgun bir halde geri dönen gençler saat 15:00 de ki bir saatlik Yat gezisinde bütün yorgunluklarını atmışlardı. Gençlerin en dinamik olduğu anda Şazeli ÇÜGEN, gençlerle tanışma ve ‘’Gelecekte gençliğin önemi’’nin konu alındığı bir sohbet ortamı oluşturdu.

Bir buçuk saatlik sohbetten sonra saat 17:30 da akşam yemeği yenildi.

Vakfımızın temelde oluşturmak istediği kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunun doyasıya yaşandığı etkinliğimiz Futbol maçıyla devam etti. Sonda çekinilen toplu fotoğraf sonrası mezun olacak arkadaşlar su ile ıslatılarak unutamayacakları bir anı edindiler. Dönüş yolunda enerjisi tükenmeyen gençler otobüste şarkılar söyleyerek ve fıkralar anlatarak kahkahalar içinde Yurda geri döndüler.

Mutluluğun gençlerin yüzünden okunmasına rağmen bu etkinliğin sene başında yapılmasının daha tesirli ve kaynaşmayı temelden atmalarında daha faydalı olacağı kanaati ile bir pikniğin daha sonuna gelindi.

Emeği geçen gizli kahramanlara teşekkürlerimizi sunuyor ve bir sonraki pikniğe şimdiden herkesi davet ediyoruz.