SEVGİ, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA PLATFORMU İNSANİ YARDIM TIR’ I AFRİNE ULAŞTI. YARDIMLAŞMAK GÜZEL!!!

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim vakfı, İnfak Vakfı, Araştırma Kültür Vakfı ortaklaşa düzenlediği  “AFRİN İNSANİ YARDIM” kampanyasında toplanan yardımlar bir tır, bir otobüs ile UN, KURU GIDA, YATAK, BATTANİYE VE GİYSİDEN OLUŞAN YARDIM MALZEMELERİ 18 ve 19 Mart 2018 tarihlerinde her üç vakfın yöneticilerinin refakatinde ve İnfak Vakfı Başkanı Ömer KÖSE ağabeyin sorumluluğunda CİLVEGÖZÜ sınır kapısı Suriye tarafında bulunan diyanet vakfı insani yardım toplama merkezine ihtiyaç sahibi muhacirlere ulaştırılmak üzere teslim edildi.

Ayrıca 18 MART 2018 GÜNÜ otobüs ile götürülen yardımlar yine otobüs ile bölgeyi ziyaret eden vakıf dostlarının katılımı ile Afrin’e sınır Hatay’ın Hassa ilçe belediye başkanlığı ziyaret edilerek,  Mehmetçiğimize ve güvenlik güçlerimize destek mesajlarımız belediye toplantı salonunda belediye başkanı Abdurrahman Demirel’e paylaşılmış öğrencilerimizin Mehmetçiklerimize yazdığı mektuplar ve getirilen hediyeler teslim edilmiş toplantı sonunda günün anısına belediye başkanı tarafından,  İnfak Vakfı Başkanı Ömer KÖSE, Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi  Akif ASLAN  ve Araştırma Kültür Vakfı  Ankara Şube  Başkanı  Metin  MAHİTAPOGLU’na Takdim Edilen  Plaketlerle son bulan Ziyaret,  İHA  Ajansına Verilen  RÖPÖRTAJ  İLE  Amacına  uygun olarak gerçekleşmiş oldu.

19 Mart Pazar günü ise bölgede bulunan muhacir konutları ve çadırlar ziyaret edilerek belde muhtarının refakatinde yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Niyet hayr akıbet hayr  duygusuyla  gerçekleşen bu ziyaret, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve yaradılanı yaradan dan ötürü sevmenin  göstergesi olarak rabbimiz katında  makbul olan örnek davranışlardan  olur duası ile  yardım kampanyasına madi manevi ve fiili destek veren bütün kardeşlerimize rabbim gönüllerini bereketlendirsin inşallah duasıyla teşekkür ediyor yardımlarının devamını diliyoruz.