Vakfımız Bursiyerleri Tanışma Toplantısında Bir Araya Geldiler

2018-2019 eğitim öğretim döneminde Vakfımızdan burs alan ve Başkentimizin farklı Üniversitelerinde okuyan 52 genç Vakıf Genel Merkezinde bir araya gelerek tanışıp kaynaştılar. Organizatörlüğünü Vakıf Gençlik Kolları Başkanlığının yaptığı etkinlik samimi ve sıcak bir ortamda geçti.   Sunuculuğunu Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Ayşe BULUÇ’un yaptığı açılış konuşması ile başladı. Sonrasında sırayla öğrenciler kendilerini tanıttılar. Özellikle geçmiş yıllardan beri Vakfımızla irtibatlı olup Kültürel ve sosyal faaliyetlere katılan öğrencilerin intibalarını yeni arkadaşlarına anlatmaları görülmeye değerdi. Tanışma faslından sonra Vakfımızı tanıtan sinevizyon gösterisi izlendi. Gençlerden Futkan Fevzi DELİ ise geçen yıl Vakıf Gençliğince icra edilen faaliyetlerin sunumunu yaptı. Ardından Gençlik Kolları Onursal Başkanı Aydın ŞIK, Gençlikten sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan YILDIRIM ve Vakfımız Genel Müdürü Av. Ali AY kısa konuşmalar ile hem gençleri bilgilendirdiler hemde geleceğe gençleri dair motive ettiler. Toplantının sonunda Sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vererek en kısa zamanda bir grup genç temsilcinin Bilkent Rehabilitasyon Merkezinde yatmakta olan yaralı ve engelli gazilerimizi ziyaret etmek üzere karar aldılar.

Haber: Ayşe BULUÇ

Fotoğraf: Batuhan GELGİ