Vakfımız Genel Merkezi Daha Geniş Bir Alanda Hizmet Verecek

Vakfımız Genel Merkez binasındaki çalışma alanını genişletti.

Ankara Sıhhiye Strazburg Caddesi No:44/10 adresinde bulunan Vakıf Genel Merkezi, fiziki genişlik bakımından yapılan faaliyetlere cevap veremediği için Vakfın bir üst katında bulunan 3 adet daireyi satın aldı.

5. Kattaki  bu dairelerin satın alınması ile gençlerin, hanımların ve vakıf dostlarının daha rahat faaliyet yapabilecekleri ve daha verimli çalışabilecekleri Vakıf yetkilileri tarafından ifade edildi.

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hayrullah BAŞER;

“Vakfımıza satın aldığımız yeni yerin daha güzel ve daha etkili faaliyetlere imkan sağlamasını ve bu mekanın hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Ayrıca bu gayrimenkulün satın alınmasına vesile olan, maddi ve manevi destek veren bütün vakıf dostlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vakıf Yönetim Kurulu Görevlileri Mevlüt AYHAN ve Akif ASLAN vakıf adına alınan tapularla görülmektedir.