VAKFIMIZDA BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Kurban bayramının dördüncü Pazartesi  günü saat 13,30 ile 15,30 saatleri  arasında ANADOLU EĞİTİM KÜLTÜR VE BİLİM VAKFI Genel Merkezinde bayramlaşma merasimi yapıldı.Vakıf dostlarının katıldığı bayramlaşma merasimi Enes KILIÇ’IN  Kur’an­-ı  Kerim tilavetiyle başladı.

Kur’an-ı  Kerim tilavetinden sonra Vakıf Mütevelli üyeleri  Recep KIRIŞ, Şazeli  ÇÜGEN ,Danışma Meclisi Üyesi Ali Sabit AKSOY  ve Vakıf Ortak Akıl ve Söylem Grubu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin TÜRİNAY söz alarak; Bayramların anlamı ve önemi üzerinde durdular. Bayramların kardeşliğimizin, dostluğumuzun güçlenmesine vesile olması gerektiği, küskünlüklerin giderilerek barışın hakim kılınması ve birbirimizle helalleşmemizin kardeşliğin  gereği olduğu  üzerinde durarak konuşmalarını tamamladılar.

Daha sonra söz alan Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah BAŞER, katılımcıların bayramını kutladı. Gönül coğrafyamızdaki sıkıntılardan bahseden  Başkan, bu sıkıntılardan kurtuluşun yollarını aramamızın ve üzerimize düşen görevlerin yerine getirilmesi için gerekli gayreti göstermemizin gerektiğini belirtti.

Konuşmalardan sonra misafirlere yapılan ikramla bayramlaşma merasimi sona erdi.