Vakıf Gençliği Kamp Öncesi Osmaniye Şubesini Ziyaret Etti

Vakfımız Gençlik Kolları 04-08 Şubat 2018 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığımızca kendilerine tahsis olunan Osmaniye Aslantaş Kampına hareket etti. Genel Başkan Vekili Şazeli ÇÜGEN, Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Adnan YILDIRIM’ın da bulunduğu 74 kişilik kamp ekibi başta Ankara, Sivas, Konya, Kırıkkale, Antalya - Manavgat, Osmaniye, Gaziantep ve Yozgat’tan  gelen gençlerden oluştu.

Osmaniye’ye Pazar günü sabah  intikal eden Vakfımız Gençlerini karşılayan Osmaniye Şube Başkanı Mustafa ÖZKAN ve yönetimdeki yardımcıları gençlerimize önce kahvaltı ikramında bulundular. Akabinde Kamp Ekibi toplu olarak Osmaniye Şubesine ziyarette bulundular. Marşlar eşliğinde  Vakıf Şubesine  giren gençlerin mutlulukları her hallerinden okunuyordu.

Şube Başkanı Mustafa ÖZKAN  konuklarına hoş geldiniz dedikten sonra hayatından  gençlere ders alabilecekleri  kesitlerden aktarımda  bulundu. 72 yaşında olmasına rağmen  gençlik yıllarındaki heyecan ve  imanından  hiçbir şey kayıp etmeyen  Mustafa ÖZKAN’ı genler pür dikkat dinlediler. Şube Başkanının  konuşmalarını müteakip  Genel Başkan Vekili Şazeli ÇÜGEN  ve  Gençlik Kolları Başkanı  Mahsun ŞAHİN Osmaniye Şubesinin gösterdiği misafirperverlike teşekkür ettiler ve günümüz gençliği başta olmak üzere insanlığın problemlerine dikkat çektiler. Samimi ortamda geçen ziyaretin ardından gençler Mustafa ÖZKAN,Emin NARİNÇ ,Halil ÖZDİL  ve Lütfü ÖZKAN ağabeylerince otobüslerine bindirilerek kampa  uğurlandılar.

Haber; Ahmet KAYA

Fotoğtaf; Furkan Arda ÇETEK