VAKIF GENEL MERKEZİNDE BAYRAMLAŞMA

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Genel Merkezinde, Ramazan Bayramının 3 üncü günü olan 07 Temmuz 2016 Perşembe günü Vakıf Dostlarıyla Bayramlaşma programı düzenlendi. Vakıf Dostları Bayramlaşmaya aileleri ile birlikte iştirak etti. Saat 13.30 olarak planlanan program 15.30’da son buldu. Değerli büyüğümüz İbrahim URAL Hocanın Kur’ani Kerim tilveti ve ardından yaptığı duadan sonra kısaca Ramazan ve Bayram hakkında duygu ve düşüncelerin paylaşıldığıBayramlaşma Buluşmasında sırasıyla Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mütevelli Üyesi Şazeli ÇÜGEN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mütevelli Üyesi Kerem ALTUN, Mütevelli Üyesi Doğan ATAY, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mütevelli Üyesi Mahmut ÖZBAY, Mütevelli Üyesi Sami GÖNEN ve Mütevelli Üyesi İbrahim KUMAŞ katılımcılarla hasbihal ettiler. Son olarak ta Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah BAŞER, kısaca bu güne kadar Vakfın yaptığı çalışmalardan ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan faaliyetlerden bahsetti. Uzun bir Bayram tatili sebebiyle büyük oranda boşalmış olan Ankara’da Vakıf Merkezinde gerçekleşen bu Bayramlaşmaya yaklaşık 80 kadar Vakıf Dostu iştirak etti. Bayramlaşmaya katılanlar arasında Vakfın Genel Sekreteri ve Mütevelli Üyesi Ali AYDIN ile Vakfın Mütevvelli Üyeleri Kasım ÖZKAN, Mehmet ÖZTÜRK, Akif ASLAN ve Hüseyin AYAZ  da mevcuttu.

Daha sonra Bayramlaşmaya katılanlar bir sıra oluşturarak herkesin birbiriyle bayramlaşması sağlandı.

Milletimiz ve İslam Ümmeti olarak daha huzurlu ve mutlu Bayramlara ulaşmak umut, temenni ve duası ile Bayramlaşma sona erdi.