Hakkimizda
19.01.2019 15:57
77 okunma
...

ANADOLU EGITIM KÜLTÜR VE BILIM VAKFI; 1990 yilinda Ankara Birinci Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 22.05.1990 Tarih ve 1990/170 E- 351 K. Sayili ilami ile tescil edilerek kurulmustur. Bu kurulusla, vakif medeniyeti kervanimiza yeni bir kurum daha katilmistir. Vakfimiz merkez ve subelerinde, sosyal kültürel faaliyetlerini sürdürmekte, gençlerimizin egitimine ve yetismesine maddi manevi katki saglamaya çalismaktadir.

Bu kutlu yolun yolcusu Kurucularimizdan Talat NEVRUZOGLUÖmer POLAT ve Mehmet GÜNGÖR ile Mütevelli üyelerimizden Ahmet ULUSOY aramizdan ayrilarak, hakkin rahmetine kavusmuslardir. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyoruz.

Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
YAZARLAR
Haber Akışı