Vakfımız Adana Temsilciliğinde İftar Buluşması

26.05.2018 Cumartesi günü temsilciliğimizin verdiği iftar daveti Adana Seyhan nehri kıyısında bulunan tarihi 135 yıl geriye dayanan ve günümüzde butik otel olarak faaliyet gösteren Bosnalı konağının muhteşem Adana manzarasında gerçekleşmiştir. Davetimize genel merkez’den vakfımız yönetim kurulu Başkanı sayın Hayrullah Başer ile beraberlerinde Osman Arslan, Adnan Yıldırım ve Erol Gülen katıldılar.

Temsilcilik yönetimin tam kadro bulunduğu davette özellikle gençlerin yoğun katılımı bizleri gelecek adına umutlandırmıştır.

İftar yemeğinin ikram edilmesine müteakip toplantı salonuna geçilerek yönetim kurulu başkanımız Hayrullah Başer bir konuşma yapmıştır.

Konuşmasında özetle vakfımızdan bahsederek medeniyetimizin yeniden inşaasının zaruretlerini ve yöntemlerinin neler olması gerektiğini anlatmıştır.

Sohbet ortamında geçen toplantıda küçük çaplı soru-cevap yapılarak kaynaşma sağlanmıştır.

Dilek ve temennilerle gece sona ermiş olup davete katılan bütün kardeşlerimize temsilcilik yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.

Haber: Oğuz BOZKURT